SlaapDetox​

Het darmreinigings- en opbouwprogramma voor een betere slaap. Binnen 6 dagen een diepe, herstellende nachtrust en een fris, helder en energiek gevoel.

SD - 4 shakes + darmopbouw (kleiner)

Alle producten zijn gegarandeerd
4 maanden lang houdbaar

SlaapDetox is onder andere gezien in:

Herken jij jezelf?

“Ik kom heel moeilijk in slaap. Zo frustrerend. Ik weet me geen lekker slaaphouding te geven. Ik blijf me maar omdraaien. Niets lijkt te helpen.”

Moeite met inslapen

“Ik word regelmatig tussen 02:00 en 04:00 uur wakker. Er schieten dan al snel gedachtes door mijn hoofd en ik kom vervolgens moeilijk weer in slaap.”

Moeite met doorslapen

“Ik word zo vaak voor de wekker wakker. Om gek van te worden. De rest van dag merk ik dat ik me moeilijk kan concentreren en soms prikkelbaar ben.”

Stelselmatig te vroeg wakker

Dit is de SlaapDetox

Breid je SlaapDetox verder uit met persoonlijke begeleiding en het darm opbouwpakket voor snellere progressie en optimale gezondheid.

Breid je SlaapDetox verder uit met persoonlijke begeleiding en het darm opbouwpakket voor snellere progressie en optimale gezondheid.

Snellere progressie

met persoonlijke begeleiding

Inbegrepen bij het SlaapDetox Advanced pakket en SlaapDetox PRO pakket

Optimale gezondheid

met het darm opbouwpakket

Alleen inbegrepen bij het SlaapDetox PRO pakket (voor 2 maanden)

Mijn naam is Floris Wouterson

In de afgelopen jaren heb ik als onderzoeker, auteur en Slaap Performance Coach het belang van slaap op onze levenskwaliteit bestudeerd. De afgelopen 17 jaar heb ik meer dan 16.000 mensen geholpen om goed te slapen.

Maar ik wilde meer. Ik wilde een een oplossing die ondernemers, high performers en mensen met een veeleisende baan helpt om hun slaap te verbeteren en gelijktijdig te optimaliseren.

"De SlaapDetox is een primeur in het oplossen van slaapproblemen. Dit is het eerste detoxprogramma dat een duidelijke link legt tussen de gezondheid van je darmen en de kwaliteit van je slaap."​

Eelco de Boer – eelcodeboer.nl

“De meest ervaren slaapexpert die ik ken. Wil je op het hoogste niveau meespelen qua business of persoonlijk meesterschap dan is slaap je beste vriend en Floris de beste meester.”

5/5

Zo werkt de SlaapDetox

De SlaapDetox is heel eenvoudig in gebruik: 7 maaltijdshakes per dag aangevuld met water, die je de hele dag van voldoende energie voorzien. Shaken maar en klaar!

Wat doet de SlaapDetox?
Je lichaam ontwikkelt een biofilm in de darmen (net zoals bijvoorbeeld in de mond in de vorm van tandplak). Met behulp van de SlaapDetox verwijdert je lichaam de schadelijke biofilm. Je darmen krijgen dan volop de ruimte om te herstellen van de ontstekingen en wondjes die de biofilm heeft achtergelaten.

Hierdoor worden de voedingsstoffen veel beter door je lichaam opgenomen en worden de hormonen om goed te slapen (serotonine en melatonine) weer optimaal aangemaakt.

Maar dat is nog niet alles…

De SlaapDetox is een korte en heel efficiënte vastenperiode. Je geeft je volledige spijsvertering namelijk 6 dagen vakantie.

Een korte vastenperiode :

Tijdens de SlaapDetox neem je dagelijks circa 600 Kilocalorieën tot je. Door 2 of 3 keer per jaar een korte (gecontroleerde) vastenperiode zoals de SlaapDetox te plannen, geniet je van alle gezondheidsvoordelen, zonder streng te diëten of telkens op je voeding te letten.

De SlaapDetox slaagt dus altijd. Het reinigt bovendien je nieren, lever en galblaas.

“Wist je dat meer dan 80% van de hormonen die jou goed laten slapen in je darmen worden geproduceerd?”

"Nooit gedacht dat mijn gebrek aan slaap kan worden veroorzaakt door mijn darmen."
Esmir
Santé Magazine
"Nooit gedacht dat mijn gebrek aan slaap kan worden veroorzaakt door mijn darmen."
Esmir
Santé Magazine

Het resultaat

Na de SlaapDetox:

Deze mensen gingen je voor

4.5/5
"Gedurende deze 6 dagen heb ik mij nog nooit zo kalm en stabiel in energie gevoeld"
Michael Ling
Fysiotherapeut
5/5
"Sinds de kuur voel ik me enorm schoon, fris en slaap diep. Mijn huid is rustig geworden en mijn haar heeft ineens veel meer slag!"
Ninke van der Leck
Businesscoach
4.5/5
“Ik had weinig energie en was geen leuke moeder meer. Ik paste mijn leven aan aan het niet-slapen. Nu niet meer, ik heb weer energie om leuke dingen te doen.”
Jacqueline Kremers
Gezondheidscoach
5/5
"Tijdens detox ervaar je direct een andere manier van slapen. Je leert ook naar andere gewoontes te kijken. Dat geeft een boost. Ik voel me een stuk lichter en flexibeler."
Ralph Dequelle
Ondernemer - CEO Kabisa

SlaapDetox in Santé magazine

“Als ik na een toiletbezoekje in de pot kijk, weet ik niet wat ik zie…”

Slechte slaper Esmir (45) meldt zich aan voor een slaapdetoxkuur. Zes dagen aan de shakes en sapjes. Is dit haar ticket naar dromenland?

Sante_visuals
"Van tevoren had ik niet verwacht dat ik van een weekje detoxen zoveel beter zou slapen. Toch is het zo. Ook in de weken na de kuur slaap ik zonder problemen in en de hele nacht door. Mijn snurkende vriend hoor ik niet meer. Ik weet nu weer hoe het voelt om uitgerust wakker te worden. En dat was lang geleden."
Esmir van Wering
Columnist Santé
5/5
“Omdat ik al jaren slecht functionerende darmen had en slecht sliep, de kuur gekocht (na het lezen van een artikel in de Santé). Ik moet eerlijk zeggen dat ik sceptisch was, maar dacht wellicht doet het iets. De kuur heel streng gevolgd, niets gezondigd, geen sapje toegevoegd.

Nu drie weken verder ben ik zo blij dat ik het heb gedaan. Voor het eerst in jaren werken mijn darmen helemaal normaal, heb ik nog geen 1x weer een opgezette buik gehad en ja echt, ik slaap als een roos. Chapeau voor uw kuur. De toch wel hoge aanschafprijs is het dubbel en dwars waard geweest!"
Annemiek

Nog even hierover …

Er zijn 3 SlaapDetox pakketten die variëren in prijs.

Je kunt kiezen om het zelf te doen of met begeleiding, waarbij we meteen nauwkeurig naar jouw slaap kijken. Ook kun je voor een pakket kiezen met daarbij het waardevolle darm opbouwpakket.

Bovendien heb je 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Je kunt de zesdaagse SlaapDetox al volgen voor minder dan €44,- per dag. Klik hier om door te gaan naar de pakketten.

De SlaapDetox kan je doen tijdens je normale werkzaamheden. Je hoeft dus geen speciale voorbereidingen te treffen of een week vrij te nemen. De kuur is speciaal ontwikkeld zodat je geen hongergevoel hebt tijdens de kuur. Je bespaart zelfs tijd omdat je gedurende zes dagen niet hoeft te koken of boodschappen te doen. 

De SlaapDetox werkt altijd: je verwijdert sowieso de schadelijke biofilm én je hebt de gezondheidsvoordelen van 6 dagen (gecontroleerd) vasten. Denk daarbij aan meer energie, frisser in je hoofd en het vetlaagje rond je taille wat verminderd. Ook de huid ziet er beter uit (minder droog). Bij sommigen duurt het wat langer voordat ze alle positieve effecten van de kuur ervaren. Maar het is ook afhankelijk van je persoonlijk situatie hoe je reageert op de SlaapDetox. 

Dit wisselt van persoon tot persoon maar de meeste mensen vallen inderdaad af tijdens de SlaapDetox. Dit varieert van 1 tot 3 kilo. En is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel dagen je de detox volgt.

Door de (gecontroleerde) vastenperiode van zes dagen, ervaar je niet alleen de positieve effecten op je slaap, maar schakelen je cellen ook over naar een beschermende anti-verouderingsmodus:

– het activeert de stamcellen
– het leidt tot vernietiging van veel beschadigde cellen en celonderdelen
– de binnenkant van diverse cellen worden gedeeltelijk nieuw opgebouwd in een proces dat ‘autofagie’ heet (het cel-eigen afvalopruimsysteem), wat bijdraagt tot celverjonging
– het zorgt ervoor dat het lichaam buikvet gaat verbranden en deze effecten van vetverbranding gaan door na terugkeer naar een gewoon gezond dieet
– het verbetert het proces voor de aanmaak van de belangrijkste hormonen om goed te slapen

Net zoals je tandplak jaarlijks moet verwijderen, is het verstandig om tenminste 2x per jaar de SlaapDetox kuur te doen.

De meeste mensen ervaren meerdere maanden de positieve effecten van de SlaapDetox. Zeker als je dit combineert met voldoende bewegen en gezond eten. UIteraard is dit van persoon tot persoon verschillend.

Tot nu toe zijn er geen deelnemers geweest die te maken hebben gehad met een hongergevoel tijdens de kuur. De 7 shakes die je per dag tot je neemt, bevatten voldoende calorieën (600 kcal per shake) waardoor jij je verzadigd voelt en goed kunt blijven functioneren.

Ja, dan kan. Het beste neem jij de medicatie een uur voor de hoofdshakes in. Als de voedingssupplementen niet strikt noodzakelijk zijn, dan adviseren wij deze tijdens de kuur even achterwege te laten. 

Het beste start je in een weekend, dus op een zaterdag of zondag. Dan is de kuur achter de rug voordat het volgende weekend begint. Veel deelnemers geven aan dat het een fijn gevoel is om tegen het einde van de week de laatste shake te drinken.

De kuur en de essentiële natuurlijke supplementen zijn daarnaast gegarandeerd 4 maanden houdbaar.

Smaakbeleving is natuurlijk voor iedereen verschillend maar de shakes hebben een neutrale smaak met een lichte vanille toets. Je kunt de shakes ook klaarmaken met vers geperst wortelsap of bijvoorbeeld kokoswater. In het bijbehorende e-book vind je allerlei lekkere suggesties. 

Er kan soms een beetje misselijkheid of lichte hoofdpijn optreden. Sommigen voelen zich een beetje sloom of krijgen het ineens koud. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijk situatie. 

De ochtend- en avondshakes (2 zakjes à 7g) bevatten tarwegras en enzymen in poedervorm.

De hoofdshakes (3 zakjes à 25g) bevatten palmolie boom vezels, inuline, guargom, proteïne (erwten), okra, rode rijst, mango en vanille in poedervorm.

De tussendoor-shakes (2 zakjes à 8g) bevatten wortel, proteïne, chlorella (pyrenoidosa), okra, passievrucht en omega-3 in poedervorm.

Alle ingrediënten zijn volledig natuurlijk. De SlaapDetox is vrij van gluten, soja, lactose, suiker, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van vulstoffen.

De ingrediënten van het darmopbouwpakket vind je op onze website (RestoreGo, DigestGo, EnzymGo, ProbioticaGo, FulvicGo en LipoGo Magnesium).

De SlaapDetox is niet geschikt voor zwangere vrouwen, zogende vrouwen, kleine kinderen (jonger dan 12 jaar), acuut zieke mensen, erg zwakke mensen en mensen met bloedende maag- en darmzweren. Verder kunnen alle personen deelnemen, zelfs personen met PDS of een histamine intolerantie.

Ja, je kunt de SlaapDetox naast Nederland ook bestellen vanuit België, Luxemburg en Duitsland. 

Is je vraag nog niet beantwoord? Blijf er niet mee rondlopen!
We helpen je graag verder. 

Kies hier je SlaapDetox pakket

We hebben verschillende SlaapDetox pakketten ontwikkeld. Of je de SlaapDetox nu voor het eerst doet of je een ervaren detoxer bent. Of je het nu graag met deskundige, persoonlijke begeleiding wilt aanpakken of het liever alleen doet.

Kies de SlaapDetox die het beste bij jouw wensen past.

We hebben verschillende SlaapDetox pakketten ontwikkeld.
Of je de SlaapDetox nu voor het eerst doet of je een ervaren detoxer bent.
Of je het nu graag met deskundige, persoonlijke begeleiding wilt aanpakken of het liever alleen doet.

Kies de SlaapDetox die het beste bij jouw wensen past.

MEEST GEKOZEN

SlaapDetox 

PRO pakket

Het complete pakket die het beste van de SlaapDetox Basic en Advanced combineert

+ TIJDELIJKE ACTIE

€1.625,00

€650,00

incl. btw

SlaapDetox 

Advanced pakket

Kuur met online begeleiding waarbij we zorgvuldig naar jouw slaap kijken

NIET INBEGREPEN:

€1.315,00

€600,00

incl. btw

SlaapDetox

Basic pakket

6 daagse kuur waarbij de schadelijke biofilm uit je darmen wordt verwijderd

NIET INBEGREPEN:

€295,00

€265,00

incl. btw

Snelle verzending

Beste je jouw SlaapDetox pakket op een werkdag voor 18:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd.

Geen verzendkosten

Jouw SlaapDetox pakket wordt gratis bij je thuisbezorgd. Je betaald geen verborgen verzendkosten.

Veilig betalen

Via iDeal, Creditcard, ING Home'Pay, Belfius Direct Net, KBC/CBC en Bancontact.

Niet goed = Geld Terug

Ziet jouw pakket er bij ontvangst niet goed uit? Verpakkingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd, mits de verzegeling niet is verbroken.

TIJDELIJKE ACTIE

3 EXTRA BONUSSEN (t.w.v. €75,00) bij aanschaf van het SlaapDetox Pro pakket:

5/5
“Na 6 dagen voelde ik me veel energieker, sliep ik veel beter en dieper. Een enorm verschil.”
Bas Urlings
Ondernemer & auteur
5/5
"Superblij dat ik Floris heb leren kennen, wat een kennis heeft die man in huis. Welke vraag ik ook stel, hij weet altijd de beste tips te geven."
Elma Maaskant
Eigenaresse Creative Cosmetics

SlaapDetox vs. Klassieke darmreiniging

De SlaapDetox
Klassieke darmreiniging (hydro-colon)
De investering voor de SlaapDetox Basic (6 dagen) bedraagt €44,- per dag terwijl een hydro-colon behandeling van 45 min als snel €110,- of meer per behandeling kost. Om effectief te werken, zijn 3 tot 4 reinigingen nodig. Dit heeft nog steeds niet hetzelfde effect als de SlaapDetox.
Jij kunt morgen al beginnen
met het verbeteren van je slaap.
4/5
“Ik ben gaan opletten op wat ik allemaal binnenkrijg en ben me nu bewust van hoe ik omga met mijn slaap. Dat samenspel is voor mij een groot voordeel.”
Jeroen Soors
Muzikant
5/5
"Het belang van slapen is bij mij aangewakkerd door Floris. Zijn enthousiasme & mooie (levens) verhalen hebben mij doen beseffen hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen."
Dennis van Leeuwen
Eigenaar Studio Maestro & Marketing Powerhouse