in 6 dagen fris, helder en vol energie

SlaapDetox​
darmreinigings- en opbouwprogramma voor een betere slaap

Alle producten zijn gegarandeerd
4 maanden lang houdbaar

Herken jij jezelf in deze situaties?

“Ik kom heel moeilijk in slaap. Zo frustrerend!  Ik weet me geen lekker slaaphouding te geven. Ik blijf me maar omdraaien. Niets lijkt te helpen.” 

Moeite met inslapen

“Ik word regelmatig tussen 02:00 en 04:00 uur wakker. Er schieten dan al snel gedachtes door mijn hoofd en ik kom vervolgens moeilijk weer in slaap.”

Moeite met doorslapen

“Ik word zo vaak voor de wekker wakker. Om gek van te worden! De rest van dag merk ik dat ik me moeilijk kan concentreren en soms prikkelbaar ben.”

Stelselmatig te vroeg wakker

Mijn naam is Floris Wouterson

In de afgelopen jaren heb ik als onderzoeker, auteur en Slaap Performance Coach het belang van slaap op onze levenskwaliteit bestudeerd. De afgelopen 17 jaar heb ik meer dan 16.000 mensen geholpen om goed te slapen.

Belangrijke connectie

Het is mij opgevallen dat er bij het aanpakken van slaapproblemen vaak een belangrijk element over het hoofd wordt gezien.

Een element dat al veel langer bekend is in het Verre Oosten. Vooral de ayurvedische en Chinese geneeskunst profiteren al jaren lang van deze kennis.

Er bestaat namelijk een belangrijke connectie tussen je darmen, je spijsverteringsstelsel en je brein. Deze connectie heeft een directe invloed op hoe goed jij slaapt.

Dit hield mij bezig en aan dit onderwerp besteed ik dan ook uitgebreid aandacht in mijn boek Superslapen.

Maar ik wilde meer.

Ik wilde een een oplossing die ondernemers, high performers en mensen met een veeleisende baan helpt om hun slaap te verbeteren en gelijktijdig te optimaliseren.

Een oplossing voor personen die tijdelijk wat minder slapen of graag met slaap hun prestaties willen verbeteren.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwste trend op slaapgebied?

Eelco de Boer – eelcodeboer.nl

“Als Floris vertelt over slaap, dan luister ik. De meest ervaren slaapexpert die ik ken. Floris droomt tijdens zijn slaap nog over slaap! Wil je op het hoogste niveau willen meespelen qua sport, business of persoonlijk meesterschap dan is slaap je beste vriend en Floris de beste meester.”

“Als Floris vertelt over slaap, dan luister ik. De meest ervaren slaapexpert die ik ken. Floris droomt tijdens zijn slaap nog over slaap!

Wil je op het hoogste niveau willen meespelen qua sport, business of persoonlijk meesterschap dan is slaap je beste vriend en Floris de beste meester.”

5/5
Dit is de SlaapDetox
De SlaapDetox is een complete slaap-reset.

De SlaapDetox gaat je helpen om je darmen weer volledig gezond te maken en veel beter te slapen. Dus…

Bovendien zul je als goed slaapt makkelijker afvallen én op gewicht blijven.

Dit gebeurt er met je na de SlaapDetox:

"De SlaapDetox is een primeur in het oplossen van slaapproblemen! Dit is het eerste detoxprogramma dat een duidelijke link legt tussen de gezondheid van je darmen en de kwaliteit van je slaap."
Floris Wouterson
Slaapexpert en #1 bestseller auteur
Complete reiniging

De SlaapDetox reinigt niet alleen de dikke darm maar ook de dunne darm, lever, nieren en galblaas.

Geen hongergevoel

Eenvoudig in gebruik: 7 maaltijdshakes per dag, aangevuld met water, die je de hele dag van voldoende energie voorzien. Shaken maar en klaar!

Regie in eigen handen

Voor de SlaapDetox hoef je niet naar een speciale kliniek. Doe het lekker in je eigen tijd, waar en wanneer je wilt en in je normale dagelijkse ritme.

Natuurlijke ingrediënten

De maaltijdshakes zijn geheel vrij van gluten, soja, lactose, suiker, geurstoffen, smaakstoffen, conservering en vulmiddelen.

Volop herstel

Doordat je lichaam met behulp van de detox de schadelijke biofilm verwijdert, krijgen de ontstekingen en beschadigingen die de biofilm heeft achtergelaten weer volop de ruimte om te herstellen.

Hierdoor worden de voedingsstoffen veel beter door je lichaam opgenomen en worden de hormonen om goed te slapen weer optimaal aangemaakt.

Wist je dat meer dan 80% van de hormonen die jou goed laten slapen in je darmen worden geproduceerd?

Je darmen komen terug van vakantie

Tijdens de 6-daagse detox zijn je darmen even op vakantie geweest. Je spijsvertering stond een even op hold.

Maar dankzij het darm opbouwpakket krijgen je darmen 2 maanden lang alle support die ze nodig hebben om weer van start te gaan en optimaal te herstellen.

Het pakket bestaat uit specifieke natuurlijke supplementen zoals mineralen, enzymen en nutriënten die essentieel zijn voor het herstellen van de beschadigingen aan je darmwand. Het ondersteunt je spijsvertering, geeft je darmflora (microbioom) een oppepper en zorgt ervoor dat je voedingsstoffen veel beter worden opgenomen.
Deze mensen gingen je voor:
4/5
“Door de SlaapDetox slaap ik beter door. Ik ben ook meer gaan opletten op wat ik allemaal binnenkrijg in mijn lichaam en ben me nu meer bewust van hoe ik omga met mijn slaap. Dat samenspel is voor mij een groot voordeel.”
Jeroen Soors
Muzikant
5/5
"Sinds de kuur voel ik me enorm schoon, fris en slaap diep. De hele dag door ben ik fit. Mijn huid is rustig en stralend geworden en mijn haar heeft ineens veel meer volume en zelfs slag!"
Ninke van der Leck
Businesscoach
4.5/5
“Ik ben 49 en wil goed voor mezelf zorgen. Ik heb soms last van mijn lijf en van opvliegers. Daardoor sliep ik niet goed door. Ik had weinig energie en was soms geen leuke moeder meer. Ik belde zelfs mijn koor af; ik was mijn leven aan het aanpassen aan het niet-slapen. Dat hoeft nu niet meer. Ik heb weer energie om leuke dingen te doen.”
Jacqueline Kremers
Gezondheidscoach
4.5/5
"Tijdens detox ervaar je direct een andere manier van slapen. Het is als het ware een reset-moment voor jezelf. Je leert ook naar andere gewoontes te kijken. Dat geeft een boost. Ik voel me nu een stuk lichter en flexibeler na de SlaapDetox."
Ralph Dequelle
Ondernemer - CEO Kabisa
5/5
“Na 6 dagen voelde ik me veel energieker, sliep ik veel beter en dieper. Een enorm verschil met hoe ik me voor de Slaapdetox voelde.”
Bas Urlings
Ondernemer & auteur
5/5
"Superblij dat ik Floris heb leren kennen, wat een kennis heeft die man in huis. Ongelooflijk, werkelijk alles weet hij van slapen. Welke vraag ik ook stel, hij weet altijd de beste tips te geven."
Elma Maaskant
Eigenaresse Creative Cosmetics
Dus… Ben je toe aan goed in- of doorslapen en ‘s morgens fit en uitgerust wakker worden?

Wil je een diepe herstellende nachtrust?

Dan is de SlaapDetox perfect voor jou.

De SlaapDetox is voor jou gemaakt als..

De SlaapDetox zal niet werken voor mensen die..

Let op! Er zijn personen die helaas niet in aanmerking komen voor het SlaapDetox programma:

SlaapDetox Pakketten

We hebben verschillende SlaapDetox pakketten ontwikkeld.
Of je de SlaapDetox nu voor het eerst doet of je een ervaren detoxer bent.
Of je het nu graag met deskundige, persoonlijke begeleiding wilt aanpakken of het liever alleen doet.

Kies de SlaapDetox die het beste bij jouw wensen past.

We hebben verschillende SlaapDetox pakketten ontwikkeld. Of je de SlaapDetox nu voor het eerst doet of je een ervaren detoxer bent. Of je het nu graag met deskundige, persoonlijke begeleiding wilt aanpakken of liever alleen doet.

Kies de SlaapDetox die het beste bij jouw wensen past.

MEEST GEKOZEN

SlaapDetox 

PRO

Het complete pakket die het beste van de SlaapDetox Basic en Advanced combineert

€1.550,00

€650,00

incl. btw

TIJDELIJKE DEAL

De eerste 25 personen die de SlaapDetox PRO bestellen, krijgen 3 EXTRA BONUSSEN (t.w.v. €75,00)

€1.625,00

€650,00

incl. btw

SlaapDetox 

Advanced

Kuur met online begeleiding waarbij we zorgvuldig naar jouw slaap kijken

Niet inbegrepen:

€1.315,00

€600,00

incl. btw

SlaapDetox

Basic

6 daagse kuur waarbij de schadelijke biofilm uit je darmen wordt verwijderd

Niet inbegrepen:

€295,00

€265,00

incl. btw

Veel gestelde vragen

Dit wisselt van persoon tot persoon, maar de meeste mensen vallen inderdaad af tijdens de SlaapDetox. Dit varieert van 1 tot 2 kilo. En is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel dagen je de detox volgt.

Nee, je hoeft geen speciale voorbereidingen te treffen. De SlaapDetox is een heel praktisch en super efficiënt programma dat je gewoon met je normale bezigheden kunt combineren.

Tot nu toe zijn er geen deelnemers geweest die te maken hebben gehad met een ‘hongergevoel’ tijdens de kuur. De shakes bevatten voldoende calorieën zodat jij je verzadigd voelt en goed kunt blijven functioneren.

Nee, de producten zijn volledig natuurlijk. De SlaapDetox is vrij van gluten, soja, lactose, suiker, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van vulstoffen. 

Ja, je kunt op elk gewenst moment starten met de SlaapDetox. Het is goed te combineren met je dagelijkse bezigheden. De kuur en de essentiële natuurlijke supplementen zijn daarnaast gegarandeerd 4 maanden houdbaar.

Ja, we versturen de producten naar Nederland, België en Duitsland. Wanneer je voor 18:00 uur besteld dan wordt jouw SlaapDetox pakket diezelfde dag nog verstuurd. De verzendkosten zijn gratis bij bestellingen vanaf € 50,00. De bijdrage voor verzending bij bestellingen onder €50,00 bedraagt €4,95.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Blijf er niet mee rondlopen!
Wij helpen je graag verder. 

Dennis van Leeuwen – Eigenaar Studio Maestro & Marketing Powerhouse

“Het belang van slapen is bij mij aangewakkerd door Floris. Zijn enthousiasme & mooie (levens) verhalen hebben mij doen beseffen hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Deze basis is mijn belangrijkste ingrediënt om succesvol te zijn op alle vlakken in mijn leven.”

5/5
Jij kunt morgen al beginnen
met het verbeteren van je slaap.